Georg Jensen

Georg Jensen

Georg Jensen fra julekollektionen 2022

Georg Jensen er dansk design med over 100 års historie bag sig. Se blot DAISY, MERCY og GRAPE, som alle er designkollektioner, der har skrevet sig ind i historiebøgerne med deres sofistikerede og organiske former. Smykkerne er håndlavede og skabt i høj kvalitet med et særligt øje for tidløst og eksklusivt design. Giv Georg Jensen smykker til én, du holder af, eller forkæl dig selv med smukke øreringe, halskæder, armbånd og ringe, der kan bæres hele livet og til enhver lejlighed. Hos City Guld i Esbjerg finder du bl.a. Georg Jensen smykker i 18 karat guld og sterlingsølv.

Georg Jensen fra julekollektionen 2022

Georg Jensen er dansk design med over 100 års historie bag sig. Se blot DAISY, MERCY og GRAPE, som alle er designkollektioner, der har skrevet sig ind i historiebøgerne med deres sofistikerede og organiske former. Smykkerne er håndlavede og skabt i høj kvalitet med et særligt øje for tidløst og eksklusivt design. Giv Georg Jensen smykker til én, du holder af, eller forkæl dig selv med smukke øreringe, halskæder, armbånd og ringe, der kan bæres hele livet og til enhver lejlighed. Hos City Guld i Esbjerg finder du bl.a. Georg Jensen smykker i 18 karat guld og sterlingsølv.

Eksklusive Georg Jensen smykker i tidløst design

Når vi taler om danske designikoner, er det svært at komme udenom Georg Jensen. Med sine håndlavede og elegante smykker har brandet i dén grad sat sine spor i smykkebranchen. Det er tydeligt, når vi ser på gadebilledet, hvor smykkerne er at finde på kvinder i alle aldre.

Det smukke Marguerit-design, som selv de kongelige holder af. De tidløse smykker fra kollektionen GRAPE, der hypnotiserer med sit organiske udtryk. Georg Jensen står bag kollektioner, som bliver husket. Og som er så elegante og tidløse, at smykkerne kan gå i arv og bæres af de næste generationer.

Designeventyret startede for over 100 år siden i Kongens København.

Designikon med over 100 års historie bag sig

Georg Jensen blev grundlagt i København i 1904. Smykkedesigneren brillerede med sin håndværksmæssige dygtighed og et kunstnerisk talent, som flød ned i smykkerne, når han skabte dem i hånden. Han havde også en speciel evne til at spotte nye designtalenter, som han oplærte, så de kunne hjælpe med at skabe flotte Georg Jensen smykker i hans værksted.

Georg Jensens filosofi var at skabe demokratisk design, som både emmer af funktionalitet og skønhed. Øreringene, halskæderne, armbåndene og ringene var - og er stadig - en fryd for øjet med deres organiske former og særlige skulpturelle udtryk.

Glæden ved naturen og det organiske ydre eksisterer stadig hos Georg Jensen. Se bare favoritterne DAISY og GRAPE, som i særlig grad er inspireret af naturens former. 

I dag skaber Georg Jensen populære designs, der både er klassiske og moderne. Selvfølgelig altid med klare linjer tilbage til de oprindelige visioner og designs.

Er du mest til guld- eller sølvsmykker fra Georg Jensen?

Hos City Guld i Esbjerg ser vi Georg Jensen som et af de største designikoner i Danmark. Særligt når vi taler om smykker, der kan klare tidens tørn, og som kan findes frem fra smykkeskrinet år efter år. Og gives videre til de næste generationer, når tiden er inde.

Georg Jensen laver både håndlavede smykker i 18 karat guld, rødguld, hvidguld og sterlingsølv. Derfor kan du altid finde et smykke, som falder i din smag.

Guld er et klassisk materiale, som både passer til hverdag og særlige lejligheder. Guldsmykkets varme og udstråling giver et luksuriøst udtryk, der i særdeleshed passer godt til lejligheder, hvor du vil vise lidt ekstra klasse. Guld er et kostbart materiale, som holder forevigt, og som kan gå i arv igen og igen. Georg Jensen smykker i guld er derfor et populært valg hos mange.

Sølv giver smykket et helt andet udtryk. Det kølige skær fra sølvet passer særligt godt til lys hud og vinterens kulde. Eller til påklædning i kølige farver, hvor du gerne vil tilføje et stilrent touch. Derfor finder du også et stort udvalg af Georg Jensen sølvsmykker hos os.

Klassiske Marguerit smykker fra Georg Jensen

Det er svært at forestille sig en samling af Georg Jensen smykker uden at se en række af fine øreringe, halskæder, armbånd og ringe med det klassiske Marguerit-design.

Kollektionen hedder DAISY, og den er ikonisk og elsket af flere generationer. Det klassiske design er stadig populært og findes i både guld og sølv. Selvfølgelig stadig med den særlige hvide farve på blomsten.

DAISY har dog også fået moderne klæder. De nye designs findes både i ringe, halskæder, armbånd og øreringe, hvor farver som grøn, blå og rosa indgår. Det giver et legende udtryk til de klassiske Marguerit smykker fra Georg Jensen.

Populære smykkekollektioner fra Georg Jensen

Georg Jensen står bag et væld af smykkekollektioner. Nogle designs sender noter til det underspillede og sofistikerede, mens andre leger med det dristige og personlige udtryk.

Hos City Guld finder du bl.a. følgende kollektioner:

Et udvalg af smykkerne fra Georg Jensen prydes af smukke ferskvandsperler og funklende diamanter. Her sættes prikken over i’et til lejligheder, hvor du ønsker at udstråle en særlig elegance. 

Georg Jensen smykker - ringe til enhver lejlighed

Smykker fra Georg Jensen kan bæres hele livet. Uanset om du er en ung kvinde, der vil forkæle sig selv med et sofistikeret smykke, eller en kvinde i midten af livet, der ønsker en elegant ring til en særlig lejlighed.

Hos City Guld finder du et stort udvalg af ringe fra Georg Jensen. Vil du sætte en eksklusiv ring på ønskelisten, bør du tage et blik på de smukke ringe, der er udsmykket med diamanter. Til hverdag vil en klassisk DAISY ring fuldende dit look uden at stjæle opmærksomheden. Du kan også skabe stor glæde, hvis du giver en ring i gave til en person, der betyder noget særligt for dig.

Bemærk, at mange af de smukke ringe findes som en del af en kollektion. Du kan derfor med fordel udsmykke din hals med en kæde i samme designmæssige udtryk som den ring, du er faldet for.

Hold øje med siden og se, om vi tilbyder Georg Jensen smykker med rabat. Vi opdaterer løbende både priser og udvalg. Oplev vores kolletion af Georg Jensen ringe her.

Tidløse armbånd i guld eller sølv

Håndleddet skal ikke snydes, når du skal pynte dig til hverdag eller en særlig begivenhed. Er du mest til det minimalistiske udtryk, kan du vælge et stilrent og smalt armbånd, der passer til enhver påklædning.

Du kan også vælge at fremvise din personlige og unikke stil med flere armbånd, der komplimenterer hinanden, og som bæres på samme tid. Vælg nogle med samme designudtryk og farve, eller gå andre veje, hvor du sammensætter armbånd i flere farver, kollektioner og former.

Husk, at der ikke er regler for, hvordan dine smukke Georg Jensen smykker skal sammensættes. Valget er dit. De klassiske designs giver bred mulighed for at kombinere smykkerne på kryds og tværs.

Hos City Guld finder du et stort udvalg af Georg Jensen smykker. Også armbånd i elegante, organiske og stilrene former, der ikke går af mode. Oplev vores kollektion af armbånd fra Georg Jensen her.

Georg Jensen smykker - find en halskæde, der bringer glæde

Hvis du leder efter en gave til én, du holder af, er en halskæde fra Georg Jensen et oplagt valg. Halskæderne er håndlavede i sterlingsølv eller guld og er skabt i høj kvalitet. Derfor er halskæder fra Georg Jensen et tidløst og klassisk valg, der vil skabe glæde i mange år fremover.

Halskæderne fra Georg Jensen udstråler elegance og tilføjer et luksuriøst udtryk til enhver skjorte eller kjole. Uanset om du skal på arbejde, drikke kaffe med en veninde eller til bryllup, vil én af de simple og moderne Georg Jensen smykker passe til lejligheden.

Er du til det helt simple look, vil en smal halskæde uden vedhæng være det rigtige valg. Ønsker du i stedet, at halskæden tiltrækker opmærksomhed og viser din sprudlende personlighed? Så vælg en bred halskæde med links eller et iøjnefaldende vedhæng. Prøv også at iføre dig to halskæder på én gang, som komplimenterer hinanden på bedste vis. Oplev vores kollektion af Georg Jensen halskæder her.

Smukke og elegante øreringe fra dansk designikon

Georg Jensen øreringe er et oplagt smykke at sætte på ønskelisten. Hos City Guld finder du øreringe fra Georg Jensen i mange forskellige prisklasser, så du nemt kan finde en gave inden for dit ønskede budget.

Har du set, at et udvalg af de klassiske Marguerit øreringe har fået et moderne udtryk? Øreringene passer perfekt til forårets komme og skønne sommerstunder på terrassen i godt selskab. De klassiske DAISY øreringe har fået et strejf af friske pastelfarver som rosa, grøn og blå, hvilket giver de fine Georg Jensen smykker et personligt præg.

Alle øreringe fra Georg Jensen har hvert sit særlige udtryk. Nogle er små og helt simple. Andre har et langt vedhæng, en snoet facon eller et særligt iøjnefaldende design. Georg Jensens kærlighed til naturens organiske former er dog tydelig at se i samtlige øreringe fra det elskede danske designbrand. Øreringene giver et livligt spil i øret på klassisk og sofistikeret vis. Oplev vores kollektion af Georg Jensen øreringe her.

Lad dine Georg Jensen smykker gå i arv

Lad kærligheden til den danske designtradition gå i arv. Georg Jensen smykker er håndlavede og skabt i en unik håndværksmæssig kvalitet og i tidløse designs, der holder i en livstid.

Du har måske selv arvet et Georg Jensen smykke, som du finder frem til hverdag eller fest. Det kan være det klassiske DAISY smykke eller én af de sofistikerede GRAPE ringe. Giv dine børn, familiemedlemmer eller venner den samme glæde, og giv dine smykker videre, når du ikke har brug for dem mere.

De vidunderlige smykker fra Georg Jensen kan bæres hele livet. Af flere generationer. Luksuriøse HERITAGE øreringe sidder nemlig lige så fint på en teenagedatter, som de gør på mor, der har fået dem foræret i julegave.

Georg Jensen smykker på tilbud

Har du udset dig ét af de flotte smykker fra Georg Jensen? Måske er det ikke inden for dit budget, men du har svært ved at slå det ud af hovedet igen. Måske vil lige netop dén halskæde være prikken over i’et til din runde fødselsdag eller den teaterforestilling, du har set frem til så længe.

Hold øje med siden og se, om vores Georg Jensen smykker kommer på udsalg. Måske er det lige netop dit favoritsmykke, vi snart giver rabat på, så det passer til dit budget.

Den perfekte gave til hende, du holder af

Kender du en kvinde, der nyder at fylde smykkeskrinet med klassiske smykker i høj kvalitet? Skab glæde med pæne øreringe, et simpelt armbånd eller en iøjnefaldende halskæde eller ring i guld eller sølv.

En smykkeæske under juletræet, i fødselsdagsgave eller bryllupsgave. Georg Jensen smykker er gaven, der altid hitter. Et smykke kan nemlig bruges til hverdag, fest eller andre særlige lejligheder. Og er smykket skabt af Georg Jensen, er du garanteret god kvalitet og et moderne, men stadig klassisk, design.

Hos City Guld får du altid 30 dages fuld returret. Falder smykket ikke i modtagerens smag, kan hun altid bytte det til noget, der bedre passer til hendes smag.

Se det store udvalg af Georg Jensen Smykker hos City Guld i Esbjerg

Har du tabt dit hjerte til ét eller flere af de uimodståelige smykker fra Georg Jensen? Det er der ikke noget at sige til. Smykkerne er på én og samme tid både tidløse, klassiske og moderne med et interessant designudtryk, som de fleste vil holde af.

Hos City Guld i Esbjerg finder du et stort udvalg af smykker, og vi er også stolt forhandler af Georg Jensen smykker. Gå på udkig i udvalget her på siden, og lad dig forelske i de klassiske og feminine designs.

Du er også altid velkommen til at besøge os i vores hyggelige butik, der ligger centralt placeret i Esbjerg. Her kan du se de klassiske smykker fra Georg Jensen med egne øjne og vurdere, hvilke der passer til dig og din personlige stil. Her finder du også tilbud på Georg Jensen smykker.

Hos City Guld ønsker vi kun tilfredse kunder. Vi tilbyder derfor “100% tilfredshed, eller pengene retur”.

Hurtig levering og gratis fragt

Når du lægger en ordre hos os, pakker vi den nænsomt ind, så hurtigt vi kan. Vi leverer dine nye Georg Jensen smykker til privatadresse eller pakkeshop inden for 1-3 hverdage, så du hurtigt kan få glæde af dit køb.

Fragtomkostningerne tager vi på vores skuldre. Derfor tilbyder vi altid fri fragt uanset ordrestørrelse, så det kun er dine nye smykker fra Georg Jensen, du skal betale for.

Skulle du fortryde dit køb, sender du blot det udvalgte smykke tilbage til os. Du kan også vælge at bytte varen i mere end 300 butikker fordelt i hele landet. Se listen med disse butikker her.

Vi giver altid 30 dages fuld returret, så der altid er plads til at ombestemme sig. Varen skal derfor være os i hænde senest 30 dage efter den dato, der er angivet på byttemærket.